Айнщайн получава патент за проектирания от него хладилник през 1930 г.

в Любопитно

Борис Анзов от Моква поздрав за всички славяни   Седмичният брифинг на Мария Захарова от Кремъл на 23 май 2019 г.  Борис Анзов поздрави всички Руснаци с в деня на славянската писменност.  За приноса на свети Кирил и Методий към културата на Европа папа Йоан Павел II през 1980 г. ги обявява за покровители на Стария континент. Денят на паметта на тези светии започна като ден на славянската литература и култура   Седмичен брифинг от официалния представител на Министерството на външните работи на Русия В. Захарова, Москва, 23 май 2019 г.  За привеждането на Кирил и методите на културата в Европа до Свети, папа Йоан Павел II през 1980 г., заявява, че е покровител на древния континент. denat на паметта на тези свеци като денат в славянската писменост и култура е триумфално и празнува в през през 19-ти век, а следата това тази е традиция да се възхищаваме на други страни: Русия, Украйна, Беларус, Молдова.   За информационна агенция булпресс  и медия Мост България Борис Анзов.

На 11 ноември 1930 г. Алберт Айнщайн получава патент за проектирания от него през 1926 г. рефригенератор (хладилник)

Алберт Айнщайн е немски физик, философ и писател от еврейски произход, който е работил през голяма част от живота си в Швейцария и Съединените щати. Той е един от най-влиятелните и известни учени и интелектуалци за всички времена.

Името на Айнщайн се свързва с популярното уравнение E = m c^2 за еквивалентност на маса и енергия

През 1921 година получава Нобелова награда за приноса си към теоретичната физика и особено за откриването на закона за фотоелектричния ефект.

През 1905 година, 26-годишният Айнщайн пише статии, които разтърсват и променят научния свят.

Темите са специалната теория на относителността, статистическата теория на брауновото движение и уравнението E = m c^2 за еквивалентност на маса и енергия. Тези статии са базирани на аргументи, изводи и интуиция.

bulpress tv

За първи път в историята на човечеството Алберт Айнщайн доказва, че чистата мисъл може да промени представите ни за природата.

Източник: e-zdravey.com

Виж още публикации на bultimes



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от Любопитно

Как се яде мед

Как се яде мед

По 2-3 чаени лъжички на ден са достатъчни От незапомнени времена медът
Отидете горе