Грамадно куче и малко коте стоплиха сърцата на карловци

в Любопитно

Грамадно куче и малко коте стоплиха сърцата на карловци

“Кой каза,че котка и куче не могат да са приятели?”.

С тези думи жена сподели една необичайна снимка, която стопли сърцата на стотици карловци.

Едно грамадно куче и малко коте лежали заедно на полянка край бензиностанция в Карлово. Котката спокойно се е разположела върху гърба на чернобялото животно, което ни най-малко не се впечатлява от присъствието му.

Изглежда четириногите другари са свикнали един с друг. Това показват и други фотоси, запечатали необичайната им дружба. На друг кадър те отново са уловение заедно. Този път гушнати край щанда с антифриз и течност за чистачки.

Дали търсят присъствието си заради студа, или бягат от самотата? Отговорът на този въпрос знаят само четириногите. А за броени часове публикацията събира стотици реакции, а хората са впечатлени от разбирателството на животните.

“Това са Рея и Томи страхотни приятели”, пише Ана П.

“Златните те, заедно в несгодите”, коментира Миглена Т.

“Светът на магията.. Животните макар и от различен вид намират любовта, разбирателство и топлина в несгодите… Нещо, което не винаги може да се каже за нас хората”, коментира жена.

bulpress tv

Снимки: Дани Иванова, Милена Костова



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от Любопитно

Как се яде мед

Как се яде мед

По 2-3 чаени лъжички на ден са достатъчни От незапомнени времена медът
Отидете горе