Разкриха резултатите от кръвната проба на фолк певицата Диона

в България

Разкриха резултатите от кръвната проба на фолк певицата Диона
Кръвната проба на певицата Диона е положителна за кокаин, а тази от урината ѝ – за кокаин и марихуана, пишат доста медии поради огромния интерес на аудиториите си.

Поп фолк изпълнителката бе спряна за проверка във вторник на столичния булевард „България”. След като полевият тест показал наличие на наркотици, полицаите я арестуваха и отведоха в Шесто РУ.

Софийската районна прокуратура привлече певицата към наказателна отговорност за шофиране след употреба на наркотични вещества. Тя беше пусната от ареста под парична гаранция от 5000 лв.

“Няма такова нещо! Никога не съм шофирала под влияние на каквото и да било”. Така през вчерашния ден Диона коментира пред GlasNews информацията, че е шофирала под въздействието на наркотици.

По-рано днес Диона излезе с коментар в Instagram: „Не бързайте да ме заклеймявате, съдите и обвинявате! Не знаете много неща за личния ми живот, за здравословното ми състояние, за мен като цяло. Съдействала съм на органите на реда, както е редно”.

Диона (Денислава Сашова) е родена през 1995 г. в Бяла Слатина, зодия Близнаци. Професионално с музика започва да се занимава от 2016 година, но интересите й не се ограничават само с пеенето. Диона е участвала в няколко онлайн сериала, както и в игрални филми като актриса, била е част от каста на различни риалити формати, пише музика и текстове за песни, както за себе си, така и за свои колеги. Не на последно място тя е дипломант от Великотърновския университет, специалност “Политология”.

Диона е поредната популярна личност, която бива задържана да шофира в нетрезво състояние. Миналата година певицата Белослава беше задържана при шофиране в нетрезво състояние и на 18 януари получи наказание 4 месеца условно с 3 години изпитателен срок. Книжката ѝ е отнета за шест месеца, като се наложи да плати и глоба от 150 лв.

Журналистът Ивайло Цветков-Нойзи също беше задържани за това, че е шофирал под влияние на алкохол. На 17 ноември 2023 г. той беше спрян за проверка, а дрегерът отчете 2,12 помила алкохол. Наложен му е запора на автомобила, а той е освободен срещу гаранция от 15 000 лв.

Шеф Андре Токев пък беше заловен да шофира пиян на 26 октомври 2021 г. Кръвната му проба отчете 1,9 промила, а клип в социалните медии показа как топ готвачът шофира само по джанта.

bulpress tv


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

Отидете горе