Топ 5 алкохолни коктейла

в Любопитно

Ако сте навън на първата си среща и във ваши ръце е изборът на питие, поръчайте й нещо, което ще й хареса на вкус и ще развърже езикът й.

Ето и нашите предложения, ако се доверите на които няма да сгрешите.

5. Мартини
Този коктейл е едновременни класически и съвременен.

За пуристите е подходящ с джин и сладък вермут, в добавка и маслина или две. Поръчката на мартини ще Ви даде шанс да покажете и изисканата си страна.

Ако пък искате да изразите безгрижната си и забавна страна, защо да не поръчате мартини с капка лимон или шоколад.

Мартинито носи и още един бонус, той е един от най-силните коктейли и действа като социален лубрикант.

bulpress tv

4. Маргарита
Ако има питие, за което почти всеки има история това е маргаритата. Коктейлът е солено – сладък и потенциално опасен, който винаги води до забавни моменти и за съжаление махмурлук. Но преди сутрешното главоболие, маргаритата разчупва ледове и предразполага към разговори и не само.

3. Дайкири
Дайкирито е един от най-типичните класически коктейли, а всъщност е много лесен да се направи. Ако искате да забавлявате специален гост, или става въпрос за парти, този коктейл е идеален начин да покажете изисканата си страна, като използвате само три съставки ако не броим леда. Вземете хубав ром, свеж лимонов сок и обикновен сироп (точно така, говорим за вода със захар) и разбъркайте добре.

2. Зомби
Добре съгласни сме, че тази напитка не е много разпространена сред хората над 25 годишна възраст, но определено я категоризираме като един от най-добрите коктейли, които ще развържат всеки език.

Първо той се поднася в голяма чаша, второ силен е като ада, което Ви гарантира, че скучната част от деня мина и сега Ви чакат само приятни емоции.

1. Scorpion Bowl
Черешката на тортата ни този път може да окаже нож с две остриета. Този коктейл може да бъде най-доброто нещо, което сте поръчвали или най-лошото.

Тази огромна купа пълна с алкохол се сервира с две сламки. Споделена с компанията няма да Ви изиграе лоша шега.

Източник: top5bg.com

Виж още публикации на bultimes



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от Любопитно

Как се яде мед

Как се яде мед

По 2-3 чаени лъжички на ден са достатъчни От незапомнени времена медът
Отидете горе