Никога не започвайте диета за отслабване във вторник, неуспешна ще е

в Любопитно

Ефективността на диетата за отслабване не зависи само от избраната храна и волята, но и от това в кой ден от седмицата ще започнете, установи ново проучване на британски учени.

Успехът на диетата за отслабване зависи от деня.

Вероятно сте обречени на провал, ако започнете диета за отслабване във вторник
Много по-голям шанс за идеална фигура имат жените, които започват диета в неделя или в понеделник. Изследването продължило около една година и в него са участвали 2000 британци.

Резултатите показват, че жените, които са започнали с диета за отслабване с промяна на хранителния режим във вторник, до края на седмицата губят цялата решителност да отслабнат.

Започвайте диета за отслабване в понеделник – ще имате най-дълга мотивация

Ако се започне в понеделник, мотивацията се запазва много по-дълго време, а това го показват и 88% от участничките.

Проучването показало още, че типичните британци правят диета средно три пъти в годината. Най-популярният ден във Великобритания за начало на диетата е петък. Това не е добър вариант, заради насъбралия се стрес през цялата работна седмица и фактът, че почивните дни изкушават с много забавления и храна.

bulpress tv

Източник: e-zdravey.com

Виж още публикации на bultimes



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от Любопитно

Как се яде мед

Как се яде мед

По 2-3 чаени лъжички на ден са достатъчни От незапомнени времена медът
Отидете горе