Мая Манолова: Действаме!

в България

Мая Манолова: Действаме!

„Дела трябват, а не думи“ и това Мая Манолова го знае, знаем го и ние, но някак си си намираме оправдание, някак си никога не намираме отговор на въпроса да усещаш болката на другите дарба или проклятие е това? Човешкото в човека е у нас и някак си се задейства автоматично когато попадаме в ситуация, но когато съдбата ти сервира всеки ден това вече не е човешко, а свръхчовешко. Каузата да помагаш на хората, да даваш и да се раздаваш не може да се обясни само със слогана ДЕЙСТВАМЕ. Трябва повече от душа, трябват хора за това именно в беда хората се сплотяват как само духовното събира душите, а материалното ги разделя.

Днес на България и трябват духовни обединители, защото все чакаме спасители. Мая Манолова е човек със своите грешки и слабости, със своите силни и слаби страни, но да се раздаваш това изхабява, това отнема, отнема най-безценното в личен план – времето пропуснато с най-близките си, здравето пропиляно в тичане по задачи и тяхното решаване.

Отнема, но чувството, че си помогнал и спасил слабия, че си преборил поредната несправедливост, чувството в хората, че има надежда, че доброто съществува никой и нищо не може да го замени. Надеждата – тя дава сили на бедният и болен български народ, тя 500 години ни е съхранила, тя и ще ни избави и сега.

Надеждата за утре, надеждата, че утре София ще бъде по-добро място за живеене, а след това и цяла България ще се промени, ще се промени, защото ние ще се променим, ще се борим за законност, справедливост, за етични и морални закони, за ред, сигурност и справедливост, ще се борим да изхвърлим боклука от властта, а на политическо торище да израснат цветя – нашите деца.

Време е за действие, време е всеки столичанин да подкрепи Мая Манолова – една малка стъпка в правилната посока е дълг на всеки един от нас.
Действаме, защото „дела трябват, а не думи“ както е казал Дякона Левски, да някой ще кажат Мая е сама, а една птичка пролет не прави, но ние ще кажем, че не е сама и един петел цяло село буди! Именно затова всеки да бъде петелът на своята улица, всеки да каже „Действаме за Мая“!

Виж още публикации на bultimes



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

bulpress tv

Последни от България

Отидете горе