София – модерна столица на културният туризъм!

в България

София - модерна столица на културният туризъм!


София се превърна в модерна столица на културният туризъм.

Разходете се из града и ще видите много групи, които обикалят и снимат нашата столица.

Снимат и отнасят спомените си в собствените страни. Днес социалните мрежи правят светкавичен ПИАР на нашата столица, която би трябвало да е обновена и ремонтирана за не знам кой ремонт на ремонта обаче…

Йорданка Фандъкова влезе в историята на града с това, че след всяко откриване на завършен обект започва ремонт на ремонта и така кръговратът на източване на средства не спира.

Туристите могат да се порадват на нескопосаните реставрации на стара Сердика и руйните от новото време. Срамно е за едни, за други това е източник на доходи, а на финала парите на данъкоплатците се прибират от безсрамни политици, които от десетилетие източват Софийската хазна.

София се нуждае от ремонт, но по-скоро се нуждае от политически такъв и да се прекъсне тази порочна практика, която не е само в София, а и в цялата страна. Ето няколко щрихи от разходката по центъра, която виждат групите с туристи. Стотици милиони се източват всяка година за да се гради и надгражда, а в действителност качеството и цената не отговарят на стандартите на общността, но никой не е наказан, никой не е виновен от времето когато Бойко беше кмет като новите стандарти на източване еволюираха и сега се наложи и този модел на кражба – усвояване.

Мръсен въздух и мръсна София е обречена винаги да бъде в руини, от времето на Сердика само се руши.

Виж още публикации на bultimes

bulpress tv


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

Отидете горе