София- Бомба ли е паднала тук

в България

София- Бомба ли е паднала тук

София – Бомба ли е паднала тук? София, столицата на България, ако се разходим по Витошка можем да видим тази гледка. Все едно бомба е паднала и между минувачите има трупове.

Това не са мъртви хора, но са мъртво пияни и дрогирани – един автограф на Фандъкова и столичната полиция как следи за реда в обществото. Иначе казано, ако нашите статии нарушават стандартите на общността тази гледка не нарушава ли стандартите на софийската общност?

И докато ГЕРБ са на власт трябва да свикваме с мръсният въздух и препълнените казани. Трябва да свикваме с тези гледки на просещи хора и наркомани, нали?

И така, ако социумът в София е свикнал да подминава проблемите, какво биха си казали хилядите туристи „това ли е една модерна европейска столица или бойно поле на което оцеляваме“? Мен ме срам, но срама нямат в Столична община, а някой някъде взима заплата за да поддържа редът и сигурността на Софиянци. Някой някъде му дава тази заплата!

Мен ме е срам, но срам нашите политици нямат. Ако някой старица реши да продаде малко яйца и китка магданоз ще дойде полиция и НАП да я глобят, но когато в центъра на София се търкалят мъртво пияни за тях полицията не идва. Мен ме срам, за Вас не знам!

Виж още публикации на bultimes



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

bulpress tv

Последни от България

Отидете горе