Създадоха уникална машина за кафе за $11 хил.

в Любопитно

Уникална машина за кафе анализира и съветва

Технологичният напредък в последните години доведе до навлизането на все повече джаджи и нововъведения в ежедневието ни. Сега екип от бивши служители на Apple и NASA решиха да се възползват по най-добър начин от тази тенденция и да разработят уникална кафе машина.

Уникалната машина за кафе се отличава с малките си размери и цена, която според създателите и достига до $11 хил., съобщава mashable.

Името на машината за кафе е The Blossom One Limited и тя е оборудвана със специална вградена камера, която може да сканира QR кодове. Символите се анализират от опаковката на зърната, които се варят, за да се създаде топлата напитка и се използват, за да се определи най-добрата температура за отделните сортове. Потребителите също така могат да експериментират със собствени рецепти и със съдействието на машината за кафе да постигнат идеалния вкус.

Цената машината за кафе на стойност $11 хил. ще редуцира броя на собствениците и

The Blossom One Limited е проектирана, за да се използва на публични места като кафенета, ресторанти и други обществени заведения. Цената от $11 хил. отразява интегрирането в нея на най-високите технологии и вероятно значително ще редуцира броя на бъдещите и собственици. Все пак е интересно да разберем, че бивши служители на NASA и Apple си партнират в създаването на подобен иновативен проект на машина за кафе.

Тази информация достига до Вас благодарение на кафе : borelli

bulpress tv

Източник: e-zdravey.com

Виж още публикации на bultimes



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от Любопитно

Как се яде мед

Как се яде мед

По 2-3 чаени лъжички на ден са достатъчни От незапомнени времена медът
Отидете горе