Спътницата на шофьора от катастрофата с Ферарио Спасов: Абсолютно нищо не помня…

в България

Спътницата на шофьора от катастрофата с Ферарио Спасов: Абсолютно нищо не помня…
Шофьорът от катастрофата, в която загина футболният треньор Ферарио Спасов е имал спътница, разкри БТВ.

Тя е и негова половинка в живота. Екип на телевизията успя да говори с нея.

Ето какво каза тя:

– Пътувахте , какво се случи?

– Отивахме да купим подарък на детето за рождения му ден.

– Нещо да сте си говорили?
– Говорихме си, че ще купим подарък на детето.

– Как се случи, бързо ли карахте, какво стана?

– Абсолютно нищо не си спомням. Само се събудих в линейката. Те поискаха да остана, но няма кой да гледа детето. Имаме само една възрастна баба вкъщи. Как да я оставим сама с детето. И поисках да не оставам в болницата заради детето.

Обвиненият за катастрофата, при която в събота загина футболният треньор Ферарио Спасов – Начо Пантелеев, също не си спомня части от инцидента. Това заяви пред камерата на NOVA адвокатът му Венцислав Фоти. За пръв път след катастрофата проговори и самият Пантелеев. Той се извини и определи случилото се като трагедия.

bulpress tv

Междувременно нови факти излязоха около катастрофата. Наблюдаващият прокурор по случая Йордан Кожухаров не е отнел шофьорската книжка на обвинения мъж от Лясковец. Пантелеев нямал и забрана да напуска страната, твърдят източници на NOVA. Кожухаров обаче заяви, че физически шофьорската книжка на обвинения мъж е взета веднага след инцидента.

Днес самият Пантелеев се яви в Районния съд в Горна Оряховица, но по друго обвинение. Оказа се, че преди година 24-годишният мъж е бил обвинен в притежание на наркотици, пише novini.bg.

Изпълняващият функциите главен прокурор Борислав Сарафов се срещна с великотърновския прокурор Йордан Кожухаров, който пусна на свобода с подписка Начо Панталеев. През изминалата нощ полиция влезе в дома на 24-годишния обвиняем.



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

Отидете горе