Гола кметица и фолкпевица се хванаха за косите, пускат се в битка за “Мисис България” / СНИМКИ

в България

Гола кметица и фолкпевица се хванаха за косите, пускат се в битка за “Мисис България” / СНИМКИ
Популярната като голата кметица Диана Габровска влиза в жестока конкуренция с фолкпевица и роден топмодел за короната в конкурса „Мисис България“.

Габровска била една от първите записали се за кастинга, научи „Телеграф“. Освен нея в състезанието по красота ще вземе участие фолкпевицата Дебора, както и носителката на няколко титли за модели Виктория Джумпарова.

“Тази година имаме рекорден брой записали се в кастинга. Над 2500 кандидатури сме обработили“, заяви собственикът на марката Меги Савова. До финала са допуснати 15 красавици. Всички момичета са майки на поне едно дете, а има и дама, която отглежда 4 отрочета, разкри още Савова.

Сред кандидатките има йога инструктор, лайфкоуч, състезателка по фитнес, инфлуенсър, дизайнерка, адвокат и др. За първи път от години има сериозно звездно присъствие. Момичетата ще дефилират е три тура. В първи красавиците ще бъдат представени от своите деца.

Малчуганите ще трябва да разкажат защо мама е най-достойна за титлата. Втори кръг ще бъде посветен на България, а трети традиционно е за официалните тоалети.

Победителките ще бъдат избирани от компетентно жури, което се състои само от носителки на титлата „Мисис България“ от предходни години./ flagman.bg



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

bulpress tv

Последни от България

Отидете горе