Мая Манолова: Действаме!

в България

Мая Манолова: Действаме!

„Дела трябват, а не думи“ и това Мая Манолова го знае, знаем го и ние, но някак си си намираме оправдание, някак си никога не намираме отговор на въпроса да усещаш болката на другите дарба или проклятие е това? Човешкото в човека е у нас и някак си се задейства автоматично когато попадаме в ситуация, но когато съдбата ти сервира всеки ден това вече не е човешко, а свръхчовешко. Каузата да помагаш на хората, да даваш и да се раздаваш не може да се обясни само със слогана ДЕЙСТВАМЕ. Трябва повече от душа, трябват хора за това именно в беда хората се сплотяват как само духовното събира душите, а материалното ги разделя.

Днес на България и трябват духовни обединители, защото все чакаме спасители. Мая Манолова е човек със своите грешки и слабости, със своите силни и слаби страни, но да се раздаваш това изхабява, това отнема, отнема най-безценното в личен план – времето пропуснато с най-близките си, здравето пропиляно в тичане по задачи и тяхното решаване.

Отнема, но чувството, че си помогнал и спасил слабия, че си преборил поредната несправедливост, чувството в хората, че има надежда, че доброто съществува никой и нищо не може да го замени. Надеждата – тя дава сили на бедният и болен български народ, тя 500 години ни е съхранила, тя и ще ни избави и сега.

Loading...

Надеждата за утре, надеждата, че утре София ще бъде по-добро място за живеене, а след това и цяла България ще се промени, ще се промени, защото ние ще се променим, ще се борим за законност, справедливост, за етични и морални закони, за ред, сигурност и справедливост, ще се борим да изхвърлим боклука от властта, а на политическо торище да израснат цветя – нашите деца.

Време е за действие, време е всеки столичанин да подкрепи Мая Манолова – една малка стъпка в правилната посока е дълг на всеки един от нас.
Действаме, защото „дела трябват, а не думи“ както е казал Дякона Левски, да някой ще кажат Мая е сама, а една птичка пролет не прави, но ние ще кажем, че не е сама и един петел цяло село буди! Именно затова всеки да бъде петелът на своята улица, всеки да каже „Действаме за Мая“!


Виж още публикации на bultimes

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

Отидете горе