Ще се сбият ли накрая? Пеевски и Кирил Петков се скараха жестоко в парламента, Нинова ги насмете…

в България

Ще се сбият ли накрая? Пеевски и Кирил Петков се скараха жестоко в парламента, Нинова ги насмете...
Кирил Петков и Делян Пеевски се скараха жестоко в зала.

Това забеляза репортер на “Фокус”. Това се случи по време на дебатите за избор на подуправител на Националната здравноосигурителна каса (НЗОК).

Не стана ясно точно какви реплики са си разменили Пеевски и Петков, но лидерът на БСП Корнелия Нинова даде лъч светлина. Ето какво каза тя от парламентарната трибуна:

“Може би целият български народ видя чрез камерите какво се случва тук на първия ред. Естествен изход от ситуацията, в която ни вкара сглобката.

Това напрежение очевидно ще ескалира.

През цялото време повтаряме, че се събрахте, за да разпределяте порциите на властта. Преди малко тук се размениха такива думи, добре, че не ги чу българския народ, само видя картината.

Такива думи и такива взаимни обвинения между Пеевски и Петков, това нещо не може да продължава, особено, когато става въпрос за управление на държавата и за здравеопазване.

Излезте навън и се разберете като мъже!”, каза Нинова.

“Основният виновник да стигнем до тази ситуация в държавата се казва Бойко Борисов”, отсече лидерът на БСП. “Ама сега седи и ви гледа сеира”, допълни тя.

bulpress tv


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

Отидете горе