Цветеслава Гълъбова до медиите: Питайте ПП-ДБ тази гнус дали е истина?

в България

Цветеслава Гълъбова до медиите: Питайте ПП-ДБ тази гнус дали е истина?
Извратено: торта с отрязани глави и крака от ПСА на коледното парти на управляващите в София

Коледно парти на управляващата коалиция в София – ПП/ДБ/СС потресе социалните мрежи. На снимките се вижда торта, на която пише „За унищожителите на МОЧА“ и която е покрита с фигури на човешки останки – илюстрация на начина, по който бе демонтиран паметникът.

На една от снимките се вижда общинската съветничка от ДСБ Марта Георгиева, която реже тортата с нож, а зад нея Борис Бонев води светски разговор.

По повод на снимките психиатъра д-р Цветеслава Гълъбова написа следното:

Цветеслава Гълъбова

Отворено писмо

До журналистите от всички медии

Госпожи и господа журналисти,
Настоявам, като длъжни да търсите истината, още тази вечер в предаванията си да попитате постоянните ви гости от ппдб в студията, да попитате дали тази гнус е истина?

Ако е истина, това е патогномоничен симптом /патогномоничен е симптомът, при наличието на който категорично се поставя диагнозата/ за психопатия. В случая има непоправимо дълбок разпад на моралните устои на тези индивиди и радост от смъртта. И не, това не е тежка в клиничен смисъл, психична болест, а в социален. Защото тези индивида ни управляват

bulpress tv

Ако, журналисти, не попитате, вие сте съучастници и се облажвате от тази “торта”!

Даже да е колаж, е много, много извратено и е в разрез с добрите нрави.



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.