Оставка – морален акт!

в България

Оставка - морален акт!


В ГЕРБ моралът е под натиск.

Под натиск е моралът, но и кадруването в тази партия. Ставаш член на партията, ако искаш да започнеш някъде работа.

Ако искаш да имаш бизнес пак под натиск плащаш данък спокойствие.
Под натиск са и магистратите, под натиск са шефовете на полицията, нали ги назначават пак от ГЕРБ. Във всяко ведомство има натиск, във всяко министерство.

Политически назначения и любов под натиск. Страхът е този, който властва над членове и симпатизанти – страх от уволнение, страх от разправия със съд и прокуратура, страх и още страх, че ще те съсипят, че ще ти вземат имота от банката. Отдавна този живот е станал като по турското робство – съжителство по неволя, но премиерът има друга воля да управлява и да назначава, и да уволнява, а къде е моралът?

Къде остана този морал, в който съвестта и отговорността се преплитат.
Безотговорността, надзаконието и чувството за всевластие над съдбите на хората в едно с алчност за пари и власт, и още власт отдавна е отделило съзнанието от човешкият им облик и от човешкото в човека.

Оставката е морален акт и чест и прави на Корнелия Нинова, че подава оставка за да покаже какво е да си политик с морал, а не като другите дето се хвалят кой какво е крал.

В ГЕРБ обаче моралът е под натиск или всички там са под натиск от младите момичета в младежката организация загърбили морала под натиск и обещание за бляскава кариера до старите куртизанки работещи с модерните леви демократично мислещи под натиск герберасти. Натиск – това е ключовата дума на която се крепи ГЕРБ и нищо, че Европа ни гледа сеирът.

Виж още публикации на bultimes

bulpress tv


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

Отидете горе