Седем цяло и пет по скалата на народното недоволство

в България

Седем цяло и пет по скалата на народното недоволство

Седем цяло и пет по скалата на народното недоволство
Хората са отвратени и недоволството расте. Оценката от евро вота е такава, че и леви, и десни, и центристи, и бивши, и сегашни комунисти народа не ги ще и не иска да гласува, но пък само си бездейства и псува.

И тия, и уния са все маскари е от време оно, но има едно, но на всички избори си избираме по-малкото зло, но сега не е така – народът каза, че не иска да гласува и това е ясен знак, че доверието е спаднало до критичният минимум спрямо всички европейски държави като най-нисък процент е в България дето са гласували. Помагаха и тези дето са умрели, помагаха и тези дето не са тук родени и пак процентът е най-нисък.

Това, ако не разлюлее с гръм и трясък политическите централи то на следващите статуквото не ще се спаси, едва ли?

Стани да седна, поседни сега ти после аз, ама столът ми се клати, подпри ме ти сега, а после аз и народът вижда и народът знае, че всички са едно котило и всичко е една игра, една парлама, а народът си трае като те пък грабят и крадат, а народът си измира болен, беден и какво от това – стани да седна и все така и така.

Иде време обаче, в което тези, който не гласуваха да отидат до урните и да гласуват за промяна на модела на системата или пък да излязат на улицата с камъни и дървье и да покажат какво е пряка демокрация, защото не се търпи, не се търпи вече.

Много скоро всички ще излезем и ще изхвърлим боклука от властта. Ще ги пометем като порой.
И така време е някой да яхне народният гняв и да им покаже, че тук се слуша нашата воля на суверене и властта наистина произлиза от народа.
Но за това трябва Слави Трифонов да каже Хайде народе мой и стига шоу, защото ние не сме само публика!

Искаме и силна независима и силна република. Време да се стягам,е защото няма кой да ни оправи страната освен ние самите искаме промяна, но трябва да сме готови да я направим от нас самите. Свободата иска жертви и ние трябва да сме готови да се лишим от пасивността и апатията, да се лишим от мързела и безразличието, защото те гласуват под строй, а ние псуваме после с хули и обиди безброй.

Виж още публикации на bultimes

bulpress tv


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

Отидете горе