Нов пластир с вграден компютърен чип лекува мигрена

в Здраве

Нова форма на лечение на мигрена е одобрена от FDA. Терапията е под формата на пластир, който се залепва в горната част на ръката или на крака.

Тази лепенка, съдържа компютърен микрочип, който изпраща електрически сигнали в кожата в продължение на четири часа. По този начин се разпространява лекарството, наречено суматриптан.

Компютърен чип задейства лекарството срещу мигрена

Пластирът, предлаган на пазара с името, Zecurity се счита, че е ефективен при лечение както на болките от мигрената, така и при гадене.

Новият метод за лечение е ефективен при 53 % от случаите. Все още се разработват подобрения, така че да се повиши процентът на успеваемост.

Странични ефекти, които възникват от пластирите, са раздразнение на кожата, както и заради натиска, който упражняват, могат да бъдат опасни за хора с проблеми със сърдечно-съдовата система.

Пластирът се задейства като след поставянето му се натиска бутон. Компютърният чип регулира през колко време да постъпва лекарството в тялото, съблюдавайки възприемчивостта на кожата и доставянето на 6,5 мг през 4-часовото лечение.

Общи препоръки при мигрена

Детоксът на тялото от натрупването на тежки метали спомага то да абсорбира по-добре хранителните вещества и да се намали възпалението. Намаляването на преработените храни, както и на захарта ще помогне много в борбата с мигрената.
Храненето с диета на алкална основна, изпълнена с плодове и зеленчуци, е важен компонент за общото благосъстояние на човек.
Билковият екстракт от бяла върба действа ободряващо и намалява болките от мигрената.

bulpress tv

Източник: e-zdravey.com

Виж още публикации на bultimes



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от Здраве

Отидете горе