Мая Манолова показа, че правителството не се бори с мафията, а то само я финансира!

в България

 

Мая Манолова показа, че правителството не се бори с мафията, а то само я финансира!


Манолова за престъпният модел на управление. Мая Манолова иска ревизия на този престъпен модел на управление и на това безотчетно и граничещо с престъпление разпределяне на средствата на държава. Мая Манолова говори за насочване на милиарди в сектори, които не са с приоритет за народа.

Например милиард и половина за създаване на нов ВИК холдинг в условие на криза или за милиард и половина за саниране докато народът мизерува. Очевидно е, че правителството не се бори с корупцията по високите етажи, то я финансира. Така в условие на криза и безработица, в недоимък и бедност на населението очевидно е, че приоритетите на правителството не са за народа, а за захранване на фирмите близо до властта.

Такова кощунство цари в момента и това е престъпна безотговорност, това е мафиотски модел и грабеж на държавни пари. Очевидно е, че кризата повлича милиони съдби към дълбините на социалното море от несправедливости. А правителство не предлага никакви мерки за спасението на нацията. Не предлага решения, а се краде като за последно. Мая Манолова открито заяви, че ще се търси сметка за всеки похарчен лев и че ще има ревизия на управлението на Бойко Борисов и неговите коалиционни партньори. Докато хората нямат какво да ядът, докато хората нямат работа и доходи, докато хората нямат достъп до лечение и са лишени от всякакви възможности за нормално оцеляване политико-икономическата мафия преразпределя милиарди в не жизнено спешни сектори.

Никаква адекватна реакция на правителството в посока подпомагане на малкият и среден бизнес, никакви политики за създавана на икономическа среда. Никакъв бизнес климат няма и рамки, в които банките и бизнесът да си съдействат, а хората са в режим на геноцид. Всички мълчат – синдикатим браншови организациим всички са на държавната хранилка и няма кой да защити народа. Мая Манолова и движение „Изправи се.БГ“ се противопоставиха на това и смело поставят въпроси за цените на тока и водата, за цените на храните за безработицата и социалните стимули свързани с хората и как да живеят и оцеляват хората по време на кризата.

Манолова е юрист по образование и добре знае, че има текстове в наказателният кодекс за престъпна небрежност и за безстопанствено поведение на държавните служители и тя ясно осъзнава, че има законови нарушение и иска някой да понесе отговорност, защото това е грабеж не управление и затова иска ревизия на управлението и ясна наказателна отговорност за виновните! Защото правителството не се бори с мафията, а то я финансира!

Хората на Борисов вече са в обяснителен режим за 1 000 000 000 лв, които дават да потънат в нов ВиК холдинг вместо да подкрепят българските семейства и бизнес в кризата

bulpress tv

Gepostet von Мая Манолова am Donnerstag, 30. April 2020

 

Виж още публикации на bultimes



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

Отидете горе