Слави Трифонов: Скоро ще видите дали има такъв народ!

в България

Слави Трифонов: Скоро ще видите дали има такъв народ!


Според шоумена Слави Трифонов политикът министър-председателят води държавата ни към хаос и разруха, които ще бъдат много по-страшни от Коронавируса. „Извънредното положение трябва да прекъсне веднага. Този безмислен щаб да престане да съществува“, категоричен е Трифонов.

Той призовава държавата да отдели пари, за да може под карантина да бъдат поставени възрастните хора, а младите да излязат навън, да работят и да се разхождат.

Трифонов иска и незабавно да отворят моловете и хотелите. Напомняме, че и след вдигането на карантината Слави Трифонов обмисля голям концерт на който най-вероятно ще има освен музика и песни и политически послания към народът и властта. Трибуната на концертът ще бъде силно осветлена и ще разсее мракът, който ни е забулил. Информационното затъмнение така ще бъде избегнато и много истини ще излязат на бял свят и ще се понесе не само звук, а и гласът на народа ще се чуе ясно.

Ухото на скандиращите десетки хиляди ще проглуши ушите на властта. Затова и скоро правителството ще види дали има такъв народ или няма! Време е да изхвърлим боклука от властта и нека го направим заедно за една чиста и правова държава заради нас самите, заради идните за които сме длъжни. Време е и скоро времето ще покаже има ли такъв народ, няма ли?

Виж още публикации на bultimes



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

bulpress tv

Последни от България

Отидете горе