Дъщерята на Шарлопов избухна срещу мащехата си: 5 години след смъртта на татко трябваха, за да се разбере, че не е стока

в България

Дъщерята на Шарлопов избухна срещу мащехата си: 5 години след смъртта на татко трябваха, за да се разбере, че не е стока
Успешният бизнесмен и предприемач Стефан Шарлопов почина преди 5 години и половина, но споменът за него никога няма да бъде заличен в съзнанието на децата му.

Най-голямото от тях не може да приеме, че мащехата й има любовна афера. Бояна Шарлопова, която остана вдовица само на 42 г., а в момента изглежда на не повече от 32, има сексуална връзка със своя шофьор. Двамата дори ходят заедно по почивки, за които се плаща с парите на покойния Шарлопов.

Втората му съпруга Бояна и дъщеря му от първия му брак Ева си поделиха бизнеса и милионите на Стефан Шарлопов. Двете обаче отдавна не се разбират, тъй като вдовицата се опита да вземе цялото наследство на мъжа си, но в крайна сметка се наложи да го раздели с дъщеря му.

Ева била наясно какви ги върши Бояна с шофьора си и хич не й било приятно, че мърсува с парите на баща й. Дори споделила с близки, че най-после истинското лице на мащехата й се е показало. Според щерката на покойния бизнесмен Бояна никога не е обичала баща й, тъй като двамата имаха разлика във възрастта от около 15 години.

Ева винаги е намирала мащехата си за златотърсачка и сега вече може да го каже в прав текст, пише Уикенд.

Припомняме, че Стефан Шарлопов почина през февруари 2018 г. внезапно. Той умря в съня си, след като нямаше никакви индикации за такъв фатален край.



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

bulpress tv

Последни от България

Отидете горе