Грозна постъпка в пицария: Служителка заповяда на дете да се храни право

в България

Грозна постъпка в пицария: Служителка заповяда на дете да се храни право

Грозна постъпка разгневи старозагорци.

Емилия Илиева разказва, че с приятели са посетили популярна пицария в Стара Загора.

Те са си закупили пици и са седнали на една от масите отвън.

С тях имало и дете, което си е закупило сандвич от друго заведение – това обаче се оказало проблем за служителка в пицарията, която не позволила на детето да седне на масата и казала, че то трябва да се храни право.

“Тъй като детето с нас беше със сандвич от друго заведение, служителката заповяда детето да яде право, а не на тяхната маса. Това е дете и на този свят ден това беше много грозна постъпка”, написа Емилия Илиева във Фейсбук.

Постъпката на служителката предизвика бурни реакции в мрежата. Йордан Йорданов написа, че собствениците на пицарията трябва да вземат пример от заведенията в Турция.

“Да вземат пример от Турция – ако в тяхното заведение няма нещо, което клиентът желае, но го има в съседното, сервитьорът ще отиде и ще го вземе от съседния ресторант.

Това, че двама човека ще ядат пица в еди коя си пицария, но третият с тях вече си е купил сандвич от другаде, не е причина да го изгонят или да го накарат да си изяде сандвича навън. Това е българска простотия и злоба. Такива хора не са за тоя бизнес”, категоричен е Йорданов.

bulpress tv

Денислав Иванов пък отсече, че консумацията на чужди храни в ресторант не е редна.

“Ми… не знам защо е нужно сервитьорката да ви казва това? Като ходите на кино сигурно и пуканките от вкъщи си носите? Може начинът наистина да е бил грозен, не защитавам, но попринцип консумацията на чужди храни в ресторант не е редна…”, написа Иванов.

“Според мен няма значение дали е дете или възрастен човек. Все пак това е клиент и няма значение дали носи нещо от друго заведение със себе или не. Така или иначе гражданинът си поръчва от заведението, в което е влязъл.

Не ми се е случвало подобно нещо в чужбина, а тук не съм пробвал какво ще се случи. Но все пак живеем в “Булгаристан” и всичко е възможно. А относно въпросната пицария – няма да стъпя там. Така не се прави бизнес”, коментира Юсен Иванов.

Йоана Пламенова написа, че с приятелки често посещават пицарията. Някои от тях си взимали храна от пицарията, а останалите от други заведения. На тях обаче досега не са им правили проблем.

“Почти всяка седмица с мои приятелки сядаме отвън на масите. Някои от нас си взимат нещо от пицарията, а останалите консумират храна от друго място без проблем”, написа Йоана.



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

Отидете горе