Протестите продължават: Явор и Ани оцеляха през любовта от разстояние, не и на пешеходната пътека

в България

Протестите продължават: Явор и Ани оцеляха през любовта от разстояние, не и на пешеходната пътека
Трети ден хора се събраха на лобното място на двамата младежи, които загинаха на столичния булевард „Сливница”.

Протестиращите поискаха промени – ограничения на скоростта и мерки, които да спрат инцидентите в района. Явор и Ани бяха прегазени на пешеходна пътека.

В емоционална изповед бащата на 22-годишния Явор поиска да спре войната по пътищата.

Явор и приятелката му Ани били заедно от две години. В нощта, в която загубиха животите си, се прибирали вкъщи. Блокът им е на метри от пешеходната пътека. Явор се занимавал с любителска фотография.

„Този монотонен разговор, който събитието предполага, че трябва да се води, не отива на Явор. Човек, на когото усмивката не му слизаше от лицето, човек, който нямаше скрупули да каже каквото иска. Но в същото време много уважителен, уважителен много към жените, направо се възхищавам докато говоря за човек като него”, казва приятелят му Петър Будинов, с когото доскоро снимали рамо до рамо. На събитията им често идвала и Ани.

„Знам, че поддържаха връзка от разстояние. Чакаха да могат да се насладят докрай на възможността да са заедно. За съжаление продължи твърде кратко”, допълва Петър пред Нова тв.

Все още няма официален отговор с каква скорост се е движил шофьорът.

Жестоката съдба на двамата младежи – здравомислещи, ведри и влюбени, е поредният негативен пример за войната по пътищата у нас, която взе още две жертви.

Ани – това лъчезарно и скромно момиче, посещаваше обиколките ни от момента, когато се събраха с Явор. Те преминаха през изпитанието, наречено „връзка от разстояние“, за да може да се наслаждават на времето си заедно под един покрив, пишат близките им.

До тази проклета нощ, в която вероятно хванати за ръка са поели последната си глътка въздух.

bulpress tv

Каквото и да кажем, ще е недостатъчно. Колкото и разширено да опишем спомените заедно, няма да е по-широко от усмивката на Явката.



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

Отидете горе