Ванга за 2024 г.: Глобален конфликт ще доведе до важни събития в световната история!

в България

Ванга за 2024 г.: Глобален конфликт ще доведе до важни събития в световната история!
Според нея е възможно това събитие да доведе до намаляване на населението на Земята
Ванга си остава една от най-известните ясновидки.

Българската пророчица предсказва някои много интригуващи събития за предстоящата 2024-а. Според нея не се очертава никак лесна година.

Предсказанията на баба Ванга за 2024 г. сочат, че катастрофалните метеорологични явления и природните бедствия няма да подминат населението на света.

Вероятно ще има все повече урагани, торнадо и наводнения. Това щяло да доведе до огромни разрушения и много смъртни случаи.

Баба Ванга казва, че регионът на Тихия океан ще преживее най-силното земетресение в историята, което също щяло да доведе до жертви.

Ванга прогнозира превземането на планетата от “могъщ дракон” и възможното обединение на три гиганта – Русия, Индия и Китай. Тя говори и за “червени пари” с числата 100 и 5, но смисълът на това послание остава неясен.

Денков: България ще получи подкрепа за Шенген, ако до края на годината свърши това:

Според пророчицата има голяма вероятност от глобален конфликт през 2024 г., а изходът щял да бъде най-важното събитие в световната история.

Сайтът на НАТО публикува призив за подготовка за ядрена война в Европа

bulpress tv

Според нея е възможно това събитие да доведе до намаляване на населението на Земята.



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

Отидете горе