Анархия – и ние сме дали нещо на света!

в България

Анархия - и ние сме дали нещо на света!

Бием се в гърдите, че и ние сме дали нещо на света! Хитра нация сме, с какво можем да се похвалим последните две петилетки откакто Бойко царува: Българските цигани са първите, които показаха на света какво е икономически туризъм и след тях се втурна целият арабски свят. Въведоха еврото, а ние въведохме първото фалшиво евро. От България всяка година се изнасят десетки тонове злато и се внася по-малко хуманитарна помощ за клетият Български народ.

Държавата, която сама е обявявала война на цяла Европа и Балканите днес няма армия. По времето на Възрожденска България се строят училища, читалища и просветата на населението е било на първо място, но днес обаче се затварят училища и нацията затъпява яко.

По времето на мутренските години когато цареше Анархия хората живееха по-богато и по-спокойно. Днес умират повече хора отколкото там където има войни като явно и ние сме дали нещо на нашите политици щом така ни изтребват. Подмяната на изборните резултати и гласуването с фалшиви бюлетини, фалшифицирането на протоколи е наш патент и в Австрия в град с 8 хил. жители са гласували 24 хил. и ние сме дали нещо на света. И ние сме дали нещо на света, даваме и не спираме да даваме най-милото си -децата си и трудоспособните хора, а дали това внасяме?

Давали сме и ще даваме на света! Някога България беше аграрна държава и хранеше половин Русия дето се казва днес сме наполовина като население, а не можем да се изхраним със същата територия и модерно селско стопанство и се налага да внасят боклуците на Европа и целият свят. Пълна анархия в политико-икономическата мафия няма – един виновен за прехода няма, един виновен за ограбената държава няма, виновен и за геноцида над нацията няма, един политик в затвора явно и този модел на управление ще изнесем ЕС като става все по-тиранично място. Изнасяме дървен материал, изнасяме всичко, което имаме като суровина, но пък внасяме коли и дрехи втора употреба, внасяме фалшиви лекарства без контрол и някак си и контрабандата у нас е намаляла – вече няма тютюн и цигари без бандерол и ракия не се продава на черно, но виж ракията никой не я пипа, а пипнат ли я нея край с правителството! Българинът за ракията е способен да убива особено когато е на две-три чашки.

И ние сме дали нещо на света, но не сещам какво, а и вече гордост не ни е нужна, за какво ни е да се сещаме какви сме били като вече не искаме никакви да бъдем, а стигани да пием и псуваме, че и едните, и другите са все едни и същи, и какви да са „нали всички са братовчеди“ дето каза един навремето. И не сме дали нещо на света и това е предателството към собственият си народ и нация, към своите корени и поминък, към историята си свята предадохме всичко и всеки от нас е част от този процес наречен Анархия. В най-мрачните години на своята история Българинът е имал мечти.

По времето на ТУРСКОТО РОБСТВО сме мечтали за свобода, по времето на Комунизма за това, което мечтаехме бе Демокрацията, а сега като дойде Демокрацията си мечтаем за Социализма. Но сега когато дойде Бойковизма никой не смее да мечтае вече дето се казва „човек не знае утре какво го чака“!

Оцеляване в Анархия е ден за ден и друг да дойде само камбаната от време на време ни напомня, че нищо не е вечно. И ние сме дали нещо на света, така е, четмо и писмо, което вече никой не владее от коренното население на тази територия някога наричана ВЕЛИКА БЪЛГАРИН! И всичко това само за две петилетки!

bulpress tv

Виж още публикации на bultimes



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

Отидете горе