Сорос издигна адът на Земята

в Свят

Сорос издигна адът на Земята

Джордж Сорос заяви, че Европейският съюз е в разгара на „екзистенциална криза“ и може да престане да съществува, заяви инвеститорът на милиардерите Джордж Сорос. „Европейският съюз е затънал в екзистенциална криза“, написа Сорос в блог за Project Syndicate. „За последното десетилетие всичко, което може да се обърка, се обърка.“ Анархията с емигрантските миграционни процеси също са дирижирани от Сорос.

Хората, които продават ценностите си за интереси са тези, които помагат на Сорос в Европа и Америка. Медийната машина и машината за манипулация и обработване на общественото мнение на Сорос е тази, с която се рекетират правителствата.

Доналд Тръмп не приема политиките на Сорос и за това води люта война с него. Сорос финансира демократите и само преди няколко седмици той им написа чек за 51 милиона долара. Но истината е, че Сорос го очаква екстрадиране, ако се докажат военните престъпления, ако се докажат неговите политически и икономически манипулации, с който са засегнати много милиони съдби.

Тръмп се бори с империята на злото създадена от Сорос и някой световни фамилии. Сорос казва: „Всичко, което можеше да се обърка, се обърква”.

Това са семената на раздора – подмяна на Исторически факти, подмяна на ценности, подмяна на живот и правила, губи се редът и правилата и се създава конфронтация и раздор, а Анархията е неговият модел. Ако не можете да ги победите ги объркайте и така дезинформацията е тяхното оръжие като фалшивите новини се превръщат в бич.

Рано или късно обаче Сорос ще бъде прокуден и от Америка като бе прокуден от Русия, Турция и Унгария, както е ненавиждан в десетки държави където патриотизмът е важен!

Виж още публикации на bultimes

bulpress tv


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от Свят

Отидете горе