Правителството пак атакува хората с люти чушки

в България

Правителството пак атакува хората с люти чушки


За пореден път обгазяват народът с газов спрей с люти чушки. Демокрацията изисква жертви, но жертвата сме ние хората! Протестиращите в София пак бяха атакувани директно и брутално.

Това е война срещу нацията, това е изтребление и унищожаван на българският дух. Нямаме право на глас, има цензура! Нямаме право на протест, защото е Диктатура. Нямаме право да дишаме и да се къпем, нямаме право и какви права имаме? Хората скандират ОСТАВКА, а правителство позорно мълчи и хората се третират с лютив спрей!

Това не е управление, това е изтребление. Това ли е отношението на правителството към суверена? Хората вече говорят, че трябва вече да се протестира като на война. С маски и очила, следващата стъпка каква е, да идваме въоръжени ли?

Това не е държава с избрано демократично правителство, това е хунта узурпирала властта и водеща бойни действия срещу собственият си народ. Правителството атакува хората с лютив спрей, линейки идват след подаден сигнал и капка милост срещу суверена от правителството няма. ОСТАВКА скандират днес народа, а от министерството са глухи! Хората проглеждат след газовата атаката, но всички проглеждат какво се случва в страната, изправете се хора! Съвети за всички при атака с лютив спрес трябва да се третирате с кока кола и капки лидокаин за очите. Не използвайте вода, че става по-страшно.

Протест пред МРРБ, полиция, сълзотворен газ и много гняв.

Gepostet von Nadejda Dimova am Montag, 27. Januar 2020

bulpress tv

Ние се учим да оцеляваме, но те не си взимат поуката, че народа не ги иска във властта. Хора се организират от цялата страна по един, по двама и идват за да кажат „Вашта мама“!

Виж още публикации на bultimes

 



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

Отидете горе