„Учителко любима, целувам ти ръка!“

в България

"Учителко любима, целувам ти ръка!"


„Учителко любима, целувам ти ръка!“
В памет на Жана Демирева- Учител, Българин и Велик ЧОВЕК!
Учителко любима,
целуваме Ви ръка, но не за сбогом, а от чувства най- сърдечни! Прекланяме глава пред ВАС, но не за сбогом, а от уважение и признателност, за всичката любов и топлота, с която ни дари!

Учителко любима, ние скърбим за ВАС, защото сте ни мила, свидна и много свята! Скърбим и още, че не ни видяхте всички – хиляди- изучени от ВАС, как по пътя си вървим с високо вдигната глава! Така ни учехте родители и деца
– „Бъдете хора с вдигната глава и се учете заедно един от друг! Обичайте и помнете, че няма нищо по- велико от това!“

Какъв учител бяхте само? Учехте ни всички и на всичко!
Не можем да забравим Вашите мъдри слова. Не можем да забравим вашта безгранична доброта и топлота! Ще скърбим и ще тъжим- много, защото ВИ обичаме безкрайно!

Надали е имало по обичан преподавател във Варна, за който всички да скърбят от все сърце! За винаги ще останете в сърцата и душите на малки и големи! Винаги ще помним ВАШИТЕ дела! Поклон пред ВАС и пак с гордост ще ВИ кажем: „Учителко любима, целувам ВИ ръка!“

Виж още публикации на bultimes



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

bulpress tv