Правителството дава, но не забравя!

в България

Правителството дава, но не забравя!


Когато Правителството дава 60 милиона на Домусчиев или когато община Варна даде на Гергов 43 милиона това не е ли търговия с хора с влияние? Хора с влияние, които могат да повлияят на някой места от където се мъти водата на Борисов. Всеки протест струва нещо на някого и така в България всички съпротивителни сили са унищожение. Имунната система на обществото е толкова слаба, че когато хората от правителството извършват престъпления достатъчно е да пуснете телевизора си и така няма да разберете какво става в страната ни! Няма граждански общества, няма НПО-та, които истински да се борят за някой кауза.

Каузата България също бе изтъргувана от така наречените патриоти. Щяхме да изхвърляме боклука, но не казаха кога, как и къде! Борисов имитира огромно международно влияние, прави се на значим, но за външните служби отдавана не значи нищо освен фалшиви гаранции, празни приказки, дипломатически гафове и фалшиви новини.

Е някой някъде прибира пари от България, но Борисов е фактор да промени това. Мафията се захранва от държавата чрез усвояване на евро фондове и държавни поръчки после обаче тази държава си ги взима тези пари, но не влизат в държавната хазна, а в частните корпоративни каси на ГЕРБ и компания. Не е нужно да си важен на геополитическата сцена, важно е да си нужен и това Борисов го знае и затова сега се опитва да ангажира Руски и Американски интереси у нас за да го крепят.

Като политик Борисов няма какво да даде на България – десет години нищо не даде, а напротив – само взимаше. Сега обаче няма граждански общества, защото всички така наречени спасители са продукт на мафията и на държавната хранилка и те са създадени именно от обслужващите медии и така се държат изкуствено във фокусът на обществото така наречена популярност е продукт, тя не е случайност.

Случайни неща не се допускат именно затова е системата да следи да не се случват случайности. Правителството дава, но не забравя да си прибере всичко, което е дала заедно с това, което сте имали като мафията щави на 100% и след нея дето се казва и трева не никне. Колко Бизнесмени рязко умряха, колко бизнеси смениха собствениците си.

Фалшиви адвокати обслужващи властта, зависими съдии потвърждават сценариите написани от поставени прокурори, а цялата пиеса се играе от едни ченгета дето 30 години от сценаристи станаха артисти и сега са много напористи. Война в медиите, война в хазарта, война там където има пари, а другаде бедност и само се мълчи.

Да изхвърлим боклука от властта това е добре, но кога, къде и кой ще управлява, такава оферта към момента няма! Та безпаричие и безводие с малодушие и топла зима, а правителството взима ли, взима!

Виж още публикации на bultimes

bulpress tv


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

Отидете горе