Нови пазар на бунт заради една Българка!

в България

Българка Нови пазар на бунт заради една Българка!


Нови пазар! Как Анка Тодорова от 27 години има малко магазинче от което си пазаруват закуски и обяд стотици хора!
И днес те застават зад нея да я подкрепят в нейните нарушени права като човек и гражданин !

България е православна държава и официалната религия е Християнската, но от известно време виждаме, че правителството на ГЕРБ прави повече за мюсюлманите и в лицето на главно мюфтийство !

Тук тава дума за юридически казус между две страни, но със заложен етнически елемент и мотивация!
И така не става дума за религиозно противопоставяне или пък предизборно точно това се цели?

Нарочно се възбужда едни язви в обществото и те са на религиозна основа и как една Българка християнка е мачкана заради вярата си или заради икономически интереси и доминат не знаем.
Според Гарабед тук става дума за икономически интереси и общината липсва като защитник на гражданите дори тя е катализатор на проблемите ! Според Стефан този магазин трябва да бъде запазен !

Но една е ясно, че жената с магазина цял град я познава и целият град, ако главното мюфтийство не преосмисли позицията си може, и подписка да тръгне в цялата страна!

Какво е вашето мнение – забраняват продажбата на алкохол, салами и продукти съдържащи свинско месо днес в Нови пазар, утре в цялата страна? Какво ли е мнението на производителите на колбаси, какво ли мнението на хранителните вериги, ако Нови пазар падне това ще се превърне в опасен рецидив?

И така ГЕРБ започват налагането на законите на шериата в страната ни! Обществото трябва ли да позволи това или с гражданска позиция ние трябва да прекратим това порочно начало, трябва да защитим България и Българското!

bulpress tv

Ето за тази врата на толерантността през която ще влезе Шериата в нашият бит става дума !

Виж още публикации на bultimes



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.