Красимир Янков в „Тази сутрин“ по БТВ

в България

Красимир Янков в „Тази сутрин“ по БТВ


Красимир Янков открито заяви, че не си говорят приятелски с Цветан Цветанов по БТВ и че този скандал с апартаментите на властта трябва да се разглежда от комисията КОМПИ, защото тя има компетенцията за това! Янков намекна и за някакви 20 000 000 опростено ДДС на кого и от кого за кого и как се е стигнало до тези загуби за държавата и облаги за други!

Красимир Янков намекна и какви са Българските традиции в посока родител и деца и как така и защо Цветанов дава два апартамента вместо да ги остави за децата си!

Но ние съзираме в този намек липса на възможност за деклариране на доходи и затова се е стигнало до тази имотна гимнастика !
А може и фиктивните сделки на властта да целят да се прикрие онова усещане за корупция по високите етажи !

Янков заяви и че Корнелия Нинова отдавна е водила кампания срещу Станишев, но той в личен план не е взел страна !
Едно е ясно обаче, че Службите не трябва да самосезират от медиите, а доста по-рано да си вършат работата ! И така има ли корупция по високите етажи и този блок на властта не е ли пример за това?


Виж още публикации на bultimes



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

bulpress tv