Коментар за руските машини

в България/Свят

Коментар за руските машини


В България има много мои колеги, които имат по много километри по пътищата на Русия,Казахстан,Узбекистан и др. републики.
На времето не се обръщаше голямо внимание на пътищата и тяхното състояние. Всички марки и модели автомобили са съобразени с техните условия и пътища.

Там разстоянията са големи и продължават с дни от една област до друга и обратно,на времето техните шофьори бяха по двама и си помагаха по време на път.

Вижте колко години Камазите са номер 1 по ралита като Париж- Дакар и сега по други трасета. Руско говорящите са с големи души хора !!!
Никога не роптаеха,че пътя е лош или кабината е малка за двама души.

Когато Вили Бетц взе новите Мерцедеси /Актрос/ всички стари камиони Мерцедес ги даде на руснаци да работят с тях,вечер на паркинга в Роитлинген съм виждал в малките кабини да се събират по 5-6 колеги в кабина и да си говорят,вечерят и черпят. Затова казвам,че руската душа е велика!!!!

Щом на времето са направили танкове, които и днес германците помнят,ще направят и автомобили, които ще се запомнят !!! Всяко нещо с времето си.
На времето преди 30 години представителя на Фиат в България си купи от търг джип УАЗ,ремонтира го тук в Бг и си го закара в Италия !!!
На Запад всички големи строителни обекти,шефовете и техниците караха само Лада Нива.
Приятен път на всички.

Дивата природа и дивите руснаци кой е по по най ?Екипът на Страницата Само за Истински Българи на вашето внимание! https://web.facebook.com/Samo.za.Istinski.Balgari

bulpress tv

Gepostet von Само за Истински Българи am Sonntag, 14. Mai 2017

Не на Бойко пътищата са лоши колите ни Ви не са в унисон с тях !

Виж още публикации на bultimes



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

Отидете горе