Нинова, Борисов или Слави?

в България

Нинова, Борисов или Слави?
Нинова спечели Бесилка, а Борисов с чужда пита помен прави, а къде е Слави Трифонов?

Ако погледнем реално БСП сама има повече гласове от ГЕРБ сами.
Като добавим, че балансьорът ДПС пак наляха 400 000 избиратели в мелницата на ГЕРБ става дума, че Борисов и проекта ГЕРБ отдавна е изхабен.
Натрупаните капитали крепят това управление. Има и друг фактор – кампанията на БСП бе много пасивна благодарение на вътрешната опозиция и БСП не разгърна потенциалът си. Истината е, че най-много са гласовете на негласуващите.

Ако Слави Трифонов участваше в тези избори най-вероятно щеше да изпревари и двата полюса на политическата класа у нас. Над 80% от хората чакат новият месия да се появи, новият спасител, нашият Крали Марко, който да ги поведе три синджира политици към затвора.

В Италия могат, в Румъния не спират да го правят, а само в България са навързани като свински черва в престъпен сговор и тук гарвана на гарван око не вади.

Време е някой да изхвърли боклука от властта и тази година май ще е това или пак ще сме излъгани и отвратени и пак ще сме ограбени духовно и от интриги изморени.

Едно обаче е ясно, че трябва национално обединение за спасение, защото докато се чудим и се маем не остана нито род, нито родина, не остана икономика, а всички са в чужбина и тук никой не остана.

Виж още публикации на bultimes

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

Отидете горе