Pineal Gland-третото око

в Любопитно

Pineal Gland-третото око

 

„Дори след десетилетия и столетия проучвания, човешкият мозък остава загадъчен. Много части от тялото и особено части от мозъка нямат добре разбрана цел.

 

Една част от мозъка, която може да е много по-важна, отколкото обикновено се смята, е Pineal Gland. Макар че днес се вижда, че има само неинтересна цел, жлезата се разглежда като изключително важна за древните култури.

 

В миналото той се разглеждаше като източник на дълбока духовна сила, а не просто като малка структура, която играеше някаква роля в хормоналните модели и със съня. За древните гърци и египтяни се е наричало третото око, необходимо на човек да достигне пълния си духовен потенциал.

 

Потиснато ли е значението на Pineal Gland от елита? Това, което ни е казано за това, от какво се състои здравословната диета, в края на краищата е неточно. Без здравословна диета хората са послушни и слаби. Може ли информацията, която ни се предоставя за диетата, да бъде умишлено измамна, с цел да ни попречи да постигнем пълния си потенциал? И ако е така, каква друга медицинска и духовна информация може да се пази от нас?

 

Тези, които приемат сериозно силите на Пинеалната жлеза в модерно време, твърдят, че тя дава на човек силата да пътува до места, където тялото им физически не присъства. Това включва не само други измерения, но и други места в този свят.Pineal Gland-третото око

 

Тези, които могат да използват своята Pineal жлеза до пълния си потенциал, са способни да гледат отдалечено – да могат да видят и чуят какво се случва в стая на блок разстояние, в друга държава, на друга планета. Казват, че правителствата не приемат сериозно каквито и да било свръхестествени явления, но дистанционното гледане е очевидно изключение от това правило. И американското, и съветското правителство проведоха експерименти с дистанционно наблюдение.

bulpress tv

 

Няма очевиден, широко приет начин за активиране на силите на Pineal Gland. Твърди се, че наркотикът DMT е способен да направи своите потребители способни на дълбоки духовни преживявания. Натриевият флуорид, който почти всички консумират големи количества, независимо дали го осъзнават или не, се казва, че временно уврежда Пинеалната жлеза, ограбвайки потребителя на по-голямата част от духовната си сила.

 

Независимо дали има или не някаква истина в идеята, че познанието за силата на Пинеалната жлеза е умишлено потиснато, за всички нас е важно да мислим извън рамките, за да достигнем пълния си физически, умствен и духовен потенциал. “

Виж още публикации на bultimes


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от Любопитно

Отидете горе