За тебе ли Българийо кръвта си аз пролях?

в България

За тебе ли Българийо кръвта си аз пролях?


За тебе ли Българийо другарите ми в безимен гроб лежат? За тебе ли родино мила сега децата ни да са в чужбина? Стройхме язовири и заводи, и мостове по които днес кервани с боклуци да вървят! За тебе ли земята с кръв дедите напоиха, че от СЕТА днес я оскверниха? Нима един не каза думите на Апарух, „че от земята българска и камък ние без бой не ще дадем“, а днес за стотинки на чуждите агресори да я продадем.

В таз земя свещенна вкопана е хилядолетната история, кована с меч и огън от век на век, а днес на чужденците да я продадем. Не сме народ, ни мърша не сме, деди на храбри траки и горди Българи, не сме, деди на славните славяни, срам сме за всички преди нас, срам и то голям.

Но хайде Бойко с неговите братоубийци патриоти да играят по американски и канадски ноти на гробовете на тази родина като не ще получат и те мира, но клетвите ни рано или късно ще достигнат техните чеда и това, което с кръв е родено пак с кръв да се окъпе ще е отредено. Това не са протести, а добре платени еничарски концерти.

Един се ражда, друг да го смени и така родът се продължава хиляди години за дойде Хунтата на Бойко – пребоядисани те капиталисти отгледани от комунисти. Как ли се въртят в гроба техните дядовци и бащи партизани, как ли се гърчат на онзи свят бабите им и майките им стройли за родината животът нов. Като еничари децата в чубина си завели да ги учат родоотстъпни изневери и да се върнат тук и да ни погребат! За тебе ли Българийо коршумите на фронта над главите ни свистяха?

За тебе ли Българи башибозуци децата ни клаха? За тебе Българийо ние сме недостойни, за това нека недрата ти раздирят и златото ти да изнасят щом ние не посмяхме да се изправим и да кажем „стига толкоз немотия, стига робия, стига“ и да изгоним от властта и тия, и уния! Недостойни сме Българи да се наричаме и затова ще се преснем по света като чираци на днешните еничари деца.

Така ще се претопим като народ и нация, така ще изчезнем като цивилазация. Така последният ни премиер ще е Бойко Методиев Борисов избил и прокудил цял един народ и сложил карай на Траки, Славяни и на Българският род!

Виж още публикации на bultimes



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

bulpress tv

Последни от България

Отидете горе