Борис Анзов: Народна дипломация или дипломация против народа?

в България/Свят

Борис Анзов: Народна дипломация или дипломация против народа?


Борис Анзов: Възмутен съм от поведението на нашия президент Румен Радев и неговата съпруга Десислава Радева. Президента на България, говори за народна дипломация и колко била важна пред българската диаспора на 07.06.2019 г. в Санкт Петербург, а отказа да стисне ръката и приеме подарък (тениска и шоколад) с лика на Мария Захарова, която не се посрами да облече българска народна носия.

Отказа да приеме и стисне ръка на един български македонец от гр. Гоце Делчев, чиито дядовци са загинали за свободата на България, облякъл руската говорителка, говорителка на най-голямата страна в света Мария Захарова в българска народна тракийска носия.

Увеличил или способствал пред руския външен министър Сергей Лавров за увеличаване на бюджетните места за български студенти в Русия на 300 бр.

От това по-голяма народна дипломация здраве му кажете. Подарихме и една катафалка на най-богатата община в България преди 10 години понеже нямаше с какво да карат мъртвите на гробищата, често старата кола се разваляла на път за траурна церемония.

24 часа за гафовете на катафата.

А преди години Борис Анзов видял тяхното дарение катафалка Мерцедес паркирана пред къщата явно на шофьора и напълнена с 8 чували с картофи. За каква дипломация говорим като тези дипломати отказват да бъдат такива ?

Когато попитахме Радев за истинските проблеми в България и как народът му измира в бедност и нищета той ни заговори за проекти и плочките, които не можели да се съберат, а хората кой трябва да събира и кой да ги разделя?

И докато Румен Радев пътува с правителственият самолет на държавни разноски нашите журналисти – народни дипломати от „Медия Мост България“ и информационна агенция Булпресс пътуват на собствени разноски за да градят мостове, а не дувари. И така на практика охраната на президентът Румен Радев се отнася грубо и изтласква Българските журналисти. Както се казва в една песен „Браво, браво господине“. Всички големи дипломати вкусиха от Шоколада с ликът на Мария Захарова само българската делегация отказа. Борис Анзов разочарован от поведението на НСО заяви пред нас, че „сякаш бях насочил автомат срещу тях, а не шоколад и фланелка“.

Виж още публикации на bultimes

bulpress tv


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

Отидете горе