Цялата държава е хакната, а държавата не може да хакне един компютър!

в България

Праведният път

Цялата държава е хакната, а държавата не може да хакне един компютър!

Когато един програмист е по-грамотен от службите на една държава е повече от жалко. Ученикът не е вълшебник, не и хакер бял и черен такъв. Названия и прякори създават политици и медии, но според CNN е хакната една цяла Европейска държава.

 

И така на калпавата държава все някой и е виновен. Няма престъпна безбрежност и неграмотност в страната ни, няма некадърници и кадри на ръководни постове с политически назначение, а не с умения експерти. Момчето е със средно образувание, учи и работи, живее в двустайна квартира с приятелката си, доходите му са малко над средната статистическа заплата в АЙ ТИ СЕКТОРА.

Масово нагнетяване на лъжи, рисуване на образи в съзнанието на обществото. Офисът на фирмата е в близко съседство с домът на Горанов и така психологическият тормоз над Програмиста Кристиян продължава. Медиите го преследват него и семейството му, медиите рисуват картината на прокуратурата и на премиерът, но истината ще излезе рано или късно, или пък не, знае ли човек в тази мафиотска държава?

На практика обаче държавата е хакната, а държавата не може да хакне няколко криптирани компютри на един двайсет годишен ученик.

Резилът е голям, срамът огромен, славата е негативна и никой не би инвестирал в такава държава където тайна за нищо няма.



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

bulpress tv

Последни от България

Отидете горе