Хайде бе Слави!

в България

Хайде бе Слави!

Хайде бе Слави! Хайде влез на политическата сцена и им покажи какво е да се промени средата! Гледаме досега как един управлява, а другите му помагат. Имаме опозиция и всеки, който щеше да арестува Бойко Борисов после му прислугва!

То не бяха златни пръсти и патерици, то не бяха и други органи от злато, то не бяха коалиции малки и големи, безпринципни и от алчност за пари обединени.

Слави Трифонов може да промени играта в статуквото и да промени напълно средата стига и той да няма онази мотивация, която води досега всички в тази шибана Демокрация.

Хайде Слави, попитай ни дали не ни омръзна да живеем бедно, попитай ни дали не ни омръзна да живеем на дребно? Време е да изхвърлим боклука, но при условие едно – не стани да седна аз, не и ако промяната доведе други алчни за власт .

Властта покварява човешката душа, бедността пък прави човекът жив дявол! Бедността прави от човекът престъпник, алчността и тя, време е да намерим златната среда.

Което ще рече, че всеки трябва да се промени и за да има промяна трябва да сме готови за нея и да я искаме, защото иначе този ни успива, друга на приспива и когато отворим очи все едни и същи колят, бесят и дерат, все едни и същи морални устои рушат, все едни и същи ни морят.

Хайде Слави, все още има такава държава, ама народ не остана!

bulpress tv

Хайде бе Слави!

Виж още публикации на bultimes



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

Отидете горе