Тодор Беленски: Борбата за запазване на българския лев е един от последните ни лостове за запазване на поне частичен суверенитет

в България

Тодор Беленски: Борбата за запазване на българския лев е един от последните ни лостове за запазване на поне частичен суверенитет
Сутринта написах един пост, касаещ бутането на България към еврозоната, който е бастисан от мрежата.

Така или иначе преди да го блокират той набра достатъчно голяма популярност.

Странното е, че нито ми показва какви правила съм нарушил, нито ми дава възможност за оспорване. Статусът просто е премахнат.

Единственото възможно обяснение ми е, че е било докладвано масово от организирани неолиберални тролове.

За тези, които все пак не са успяли да го изчетат ще припомня същината. Подготвя се платена разяснителна (дефакто пропагандна) кампания за заличаването на лева.

За целта ще се плаща на медии и политически инфлуенсъри да ни обясняват колко е хубаво еврото.

Някои от тях вече дори открито посещават събития на колониалните политически инструменти.

От друга страна достойните български икономисти от всички спектъри като Григор Сарийски, Виктор Папазов, Стоян Панчев, Жоро Вулджев и т..н. твърдо стоят на националните позиции за запазване на родната валута. С някои от тях скоро отново ще направя предаване по темата.

Борбата за запазване на българския лев е един от последните ни лостове за запазване на поне частичен суверенитет и ако щете национална гордост и достойнство!

bulpress tv

И колкото и да ни докладвате, цензурирате и да се опитвате да ни тормозите, крайната победа ще бъде за обикновените хора, а не за хищните антиелити!

Тодор Беленски, фейсбук



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

Отидете горе