Тест: Доволни ли сте от живота? Вижте това с колелото на живота

в Любопитно

Нуждаете се от само една минута, за да разберете какви са вашите приоритети в живота с този бърз тест

Дори да не вярвате в такива тестове, поне ще се позабавлявате и размислите за живота си.

Животът на всеки човек се състои от различни сегменти: семейство, работа, хоби, почивка, приятели, здраве, пари, лично развитие. Много е важно да поддържате баланс във всички посоки. В противен случай, това за вас ще направи самия живот.

Препоръчваме ви проста, но широко разпространена психологическа тренировка с чиято помощ ще намерите това, което сте пропуснали.

Вземете лист и отпечатайте снимката, която виждате горе.

Оценете собствените си успехи за миналата година, във всяка област с помощта на скалата от 1 до 10. След това свържете точките с линия.

Ще получите своето лично колело на живота, а заедно с него и тълкуването на какво трябва да обърнете повече внимание

bulpress tv

Пример за свързване на точките:

Не се отчайвайте, ако при вас в нито една скала няма оценка 10 и ако не сте получили кръг, а многостен. Това е само началото на по-добър живот. Кръгът се създава тогава, когато имате подобен успех във всички области.

Правете това упражнение всеки месец. Няма да чакате твърде дълго добрите резултати и „Колелото на живота“ ще се завърти много бързо.

Източник: e-zdravey.com

Виж още публикации на bultimes



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от Любопитно

Как се яде мед

Как се яде мед

По 2-3 чаени лъжички на ден са достатъчни От незапомнени времена медът
Отидете горе