Мистериозно: Местата в Ню Йорк, които не можете да посетите

в Любопитно

Ню Йорк, градът, който е известен като „Голямата ябълка“ е зареден с енергия, жизненост и претъпкан с красиви места и хора, но тези три места в града, който никога не спи, никой не може да посети

За тези три мистериозни забележителни места в Ню Йорк със сигурност не сте чували.

Прочетете защо те са забранени за посещение.

Гробището на остров Харт

Това е голяма гробница, където са били погребани над милион души, но там се е намирала и психиатрична болница. Остров Харт днес е изоставен, а ако искате да го посетите, ще трябва да подготвите огромна документация.

Скритата железопътна линия под хотел Уолдорф Астория

bulpress tv

Под едноименния луксозен хотел се намира жп гара, която са използвали много известни личности. Нея я е използвал и Франклин Рузвелт, за да влиза тайно в хотела, а и за партитата на Анди Уорхол през далечната 1965 година.

Замъкът на остров Банерман

Този замък е построен от бизнесмена Франсис Бенерман като хранилище на боеприпасите, с които търгувал. В хода на времето този замък няколкократно е разрушаван частично в резултат на експлозиите, които са се случвали. Едната стена точно заради тях и студените зими е почти напълно разрушена.

Източник: e-zdravey.com

Виж още публикации на bultimes



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от Любопитно

Как се яде мед

Как се яде мед

По 2-3 чаени лъжички на ден са достатъчни От незапомнени времена медът
Отидете горе