ТВ водещата Мира Добрева е в медикаментозна кома в “Пирогов” след спешна операция!

в България

ТВ водещата Мира Добрева е в медикаментозна кома в “Пирогов” след спешна операция!
Известната телевизионна водеща от БНТ Мира Добрева е оперирана по спешност в “Пирогов” и в момента е в медикаментозна кома.

Това съобщи във Фейсбук нейната дъщеря Лора.

Моята майка изпадна в трудна житейска ситуация, която наложи спешна операция и поставянето ѝ в медикаментозна кома. Мама винаги е вярвала, че българските лекари са най-добрите и сме сигурни, че и този път е така. Мама се намира в “Пирогов” – при най-добрите специалисти в света, разказа Лора.

“Нека с добра мисъл или дума заедно да дадем подкрепа на лекарите и сестрите от Спешния институт и да Ви помоля, също като нея, да вярвате, че доброто винаги побеждава!” – призова още тя.

Мили зрители на последователите на моята майка, пише Ви Лори, нейната дъщеря. Без да искам да Ви притеснявам, се налага да Ви съобщя, че тя изпадна в трудна житейска ситуация, която наложи спешна операция и поставянето ѝ в медикаментозна кома. Мама винаги е вярвала, че българските са най-добрите лекари и сме сигурни, че и този път е така – мама се намира в ПИРОГОВ – при най-добрите специалисти в света.
Нека с добра мисъл или дума заедно да дадем подкрепа на лекарите и сестрите от Спешния институт и да Ви помоля, също като нея, да вярвате, че доброто винаги побеждава!



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

bulpress tv

Последни от България

Отидете горе