С Юда се целуват само по веднъж

в България

С Юда се целуват само по веднъж


Със Юда се целуват само по веднъж след това е краят! От Библията знаем кой е Юда Искариотски, но той приема друга форма когато трябва да пази светът мафиотски !
Виждали сме го днес като жена, която е предала нечий живот, нечия мечта! Дали омбудсманът има тази сила да спасява като с магия, или всичко е една лъжа облечена с медиите на властта?

Зад протестът на майките знаем кой стой, но зад контрапротестът трябва да има яснота!
„Една от контрапротестиращите от държавно субсидираните организации, освен от Съюза на слепите с 628 000 годишна субсидия, са и БАРИС, те значително по-малко, с 45 000 лв. годишно, но пък здраво нагазили в лайната с връзка с Главчев, пък и облажващи се редовно с проектчета. Със снимките показвам положението, а в линка може да проследите дейността на националката и да видите, че и през 2017 г. БАРИС изпълнява проект с европейско финансиране за 276 756 лв.“, пише news.bg. Това пише в профила си във „Фейсбук“ Ива Маринова.С Юда се целуват само по веднъж

Българската асоциация за рекреация, интеграция и спорт (БАРИС) се създава през есента на 2009 г., след изборната победа на ГЕРБ.
Както личи от нейното портфолио тя е с твърде благородни цели и има съответстващо родословно дърво – съоснователят Михаил Главчев е син на депутата от ГЕРБ Димитър Главчев. Самбистът Румен Стоилов, който по-късно става депутат от ГЕРБ и напуска БАРИС, е известен като „най-богатия депутат“, според собствената му имотна декларация, припомня сайтът „Бивол“.

Година по-късно, на 11 ноември 2010 г. Министерски съвет признава БАРИС за национално представителна асоциация.
Според източници на Биволъ за кандидатурата на БАРИС са били положени специални грижи както от таткото на Михаил Главчев, така и от тогавашния шеф на политическия кабинет на Бойко Борисов – Румяна Бъчварова. Представителният статут важи за три години и дава право на субсидия от държавния бюджет.

За да получи заветния статут БАРИС е представила в МС „сертификат за членство в Международната асоциация за рекреация и спорт за церебрална парализа от 25 март 2010 г.“ Става дума за асоциацията CPISRA. Оттам потвърдиха, че БАРИС се води техен член, но се оказа, че асоциацията е платила само два пъти членски внос – през 2010 г. и през 2013 г. И така На профилът си Омбусманът снимка сподели, че на масата на помирението сядат двата лагера и тя някакси ги сдобри !

Не вярвам аз на целувките на Юда особено като са аплодирани от ГЕРБ! Не вярват вече най-вероятно и баба Дора, и миньорите не вярват останали без работа и къшей хляб на своята трапеза !
Не вярват хората и днес са на протест!
Когато зрънцето надежда и вярата в доброто народът ни загуби не ще се бори, не ще има и кой да го пробуди! И така, който се целуне с Юда после носи кръста сам! И така системата дали само ни убива, но тя ни и манипулира !

А загубим ли надеждата за справедливост и вярата в доброто лесно ще се предадем, а системата това и чака да ни убие един по един всеки ден! Дали с тридесет сребърника ще си откупи тя душата в друг свят се решават нещата! Но едно трябва всеки да знае не сме победени докато в нас живее вярата в справедливостта!
Вярата, която като народ ни е спасила от нея черпим тази сила!
И след Юда Искариотски светът е оцелял и много предателства е преживял!

И както казва Ванга „всеки рано или късно плаща“, но никой не милее на Юда за душата!

bulpress tv

Ние от bultimes.net  публикуваме Фейсбук съдържание на основание т. 2.4 от Statement of Rights and Responsibilities на Фейсбук: ”Когато публикуваш съдържание или информация, използвайки настройката “публично”, това означава, че позволяваш на всеки, включително и на лица извън Фейсбук, достъпа до и употребата на тази информация, както и да я свързват с теб (например с твоето име и профилна снимка).

Източници: rns.bg



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

Отидете горе