Съдийката, пуснала Садиста, размахва мощно Калашници и пищови, любител на червеното вино и на Бъкингамския дворец! СНИМКИ

в България

Съдийката, пуснала Садиста, размахва мощно Калашници и пищови, любител на червеното вино и на Бъкингамския дворец! СНИМКИ

Съдия Татяна Гьонева, пуснала на свобода рецидивиста – садист ГЕОРГИ НИКОЛАЕВ, се оказва начетена фигура, завършила езиковата гимназия Ромен Ролан и СУ.

Съдийката е разведена, любител на животните, но и на мощните автоматични оръжия, които размахва в милитъри стил, с което се сближава малко по манталитет с Касапина, на когото заедно с прокурор Дичо Атанасов подариха свободата.

В свободното си от дела време съдийката обича да надига чашката с червено вино и да обикаля между Бъкингам в Лондон и магазините за качествен алкохол и винарните.

От време на време разведената дама, чиято съдийска заплата минава депутатската, пуска игриви фотоси и селфита в социалбите мрежи, в коити има профил – дори и в инстаграм! Обаче в декларацията не е обявила никакви налични спестявания по банковите си сметки.

Случайно ли Гьонева пуска Касапина на свобода или проявява немарливост, за каквато вече е наказвана. В града се говори, че Гьонева е натисната от най-високо място, за да пусне на свобода Касапина? Все пак коя жена или майка, любител на децата и животните, ще пусне с лека ръка на улицата касапина, обезобразил с нож за 400 шева едно дете на 18 години?

Касапина на момичето имал роднина – политик, който първо накарал окръжния прокурор да смачка обвинението и телесната повреда на момичето да стане „лека“, а съдийката да си измие ръцете със съдебно – медицинската експертиза и с прокуратурата и да пусне рецидивиста с лека ръка!

bnews.bg



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

bulpress tv

Последни от България

Отидете горе