ММА боец избухна за случая “400 шева”: Да, аз имам татуировка, но не съм агресор

в България

ММА боец избухна за случая “400 шева”: Да, аз имам татуировка, но не съм агресор
“Да, аз имам татуировка, но не съм агресор!

Да, аз имам брада, но не съм насилник! Да, аз имам изразена физика, но не съм убиец!”, това написа в профила си в социалната мрежа Фейсбук ММА боецът Мариян Димитров.

Поводът за думите му е случаят с 18-годишната Дебора, която бе нарязана с макетно ножче от Георги Георгиев от Стара Загора. Той е работил като охранител в заведение в града. Татуировката на лявата ръка на Георги – “Свобода или смърт”, също стана обект на коментари – един от най-популярните е този на Георги Господинов: “Патриотизмът им татуиран, ножовете им макетни, свободата им – смърт”.

Според Мариян Димитров обществото е лепнало етикет на спортистите и те са заклеймени като агресори, насилници и убийци.

“Аз съм Мариян Димитров, професионален спортист и баща на двама сина. В последните часове, дори и дни, наблюдавам едно нагнетяване по нашумялата тема с Дебора, нарязаното момиче от Стара Загора и лепването на етикет и слагането под общ знаменател на нас спортистите като агресори, насилници и убийци”, написа Димитров.

ММА боецът е на мнение, че политическият елит много удобно използва медиите и личната драма на едно пострадало момиче, за да трупа дивиденти.

“Искам да се обърна към политическия елит, който много удобно използва медиите и личната драма на едно момиче, за да трупа дивидент за себе си и да хвърлят помия върху опонентите си. Жалко е! Не го правете!”, добави той.

Мариян Димитров написа, че е твърдо против агресията. Той е категоричен, че убийци и насилници не се раждаме, а в такива се превръщаме.

“Аз съм спортист, но не съм от “онези”, на които Вие слагате етикет! Аз съм твърдо против агресията и насилието и не веднъж съм излизал с тази позиция. Затова, много Ви моля, между нас има родители и примери за подражание, а не убийци, както някои силно се опитват да ни изкарат!”, завършва публикацията си ММА боецът.

bulpress tv

Към поста си той прикрепи и фото, на което позира с двете си дечица.

“Бащата посява, а майката дава живот. Родителите възпитават, учителите дават знания. Убийци и насилници не се раждаме, а в такива се превръщаме. Брадата, татуировките и мускулите не ни правят такива. Ще ви дам пример с едно име: Тед Бънди.

Той не е татуиран, но е насилник. Той не е с голяма брада, но е убиец. Тъй че, нека бъдем смирени и разграничаваме нещата, стига с тези клиширани нападки”, добави още в коментарите под поста си Мариян.



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

Отидете горе