Погребани тайни и погребани милиони на Бойко!

в България

Погребани тайни и погребани милиони на Бойко!


Закопани милиони, а Фандъкова крие гробът им.

Изграждането на Дубльора на Ляв Владайски колектор Според официалната табела поставена по проекта на Столична община става дума за обща стойност на проекта: 34 050 049,20 лв. Кохезионен фонд: 22 040 974,31 лв.
Столична община: 6 498 831,31 лв.

Национална стратегическа референтна рамка 2007- 2013г.

Начало на проекта 08.08 2012г.

Край на проекта 08.08 2014г. И така Проекта започва от времето на Борисов когато е кмет и продължава да се симулира изграждането му по времето на Йорданка Фандъкова.
Парите са усвоени от Европа и става дума за много десетки милиони, а още се съдят за земята!

Истината е, че сега държавата ни ще трябва да връща десетки милиони и виновни няма, няма и вина да понесе Йорданка Фандъкова, няма и кой общински съветник да и потърси сметка, абе няма кой да ги попита дори!

И така не е проблемът в земята, проблемът е в алчността и имотната мафия в София!

Прилагаме изрезки от документ на административен съд София град от 2018г.

bulpress tv

Според, които самата община си признава, че са ощетили не само бюджета на София и на България, а и 245 000 жители! След като единият терен покрай който преминава проектът на този колектор е осветена земя заделена за построяване на храм-паметник на „Свети Иван Рилски чудотворец“ и Мафията в лицето на държавата се опитва да заграби целият терен вместо нужните им 760 кв.м. при условие, че от „Приятели на Русия, и Православния свят“ са готови да дарят 3 декара само мир и любов да има, само и само да се изгради колектора, но мафията в лицето на държавата иска да отчужди всички и всичко и да заграби огромни частни площи в това апетитно място на София и така се стига до множество дела, така се стига и до неизпълнение на проекта зад който седи подписа на Бойко Борисов и Йорданка Фандъкова и те най-вероятно няма да поемат отговорност за неизпълнението му, няма да поемат и отговорност за десетките милиони, които държавата ще връща!

Ще ви занимават с апартаменти, ще ви занимават със скандали докато истината е, че днес 31.03.2019г. бе последният срок на всички последни срокове за пускане на този проект, а от утре драги читатели, държавата предстой да връща много десетки милиони като виновни няма!

Виж още публикации на bultimes



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

Отидете горе