Най-красивите сватбени чаши в света

в Любопитно

Когато стане дума за сватба, младоженците обикновено искат всичко да е перфектно, дори най-малките и незначителни неща.

В тази тема обаче няма да Ви обяснявам как се прави подготовка за сватба, а ще направя една своеобразна класация на най-красивите сватбени чаши в света. Това са онези чаши, които обикновено са свързани помежду си, и от които младоженците пият шампанско по време на ритуалите. Ето и класацията:

Златни чаши – всъщност, това съвсем не са някакви супер скъпи и трудно откриваеми сватбени чаши. Напротив, дори може да си ги направите сами – просто Ви трябват две обикновени чаши за шампанско, и златист спрей, с който внимателно да изпръскате чашите отвън. Ако Ви се струва сложно да го направите сами, попитайте в някой от сватбените магазини.

Друг вариант за сватбени чаши, са такива, на които са изписани имената на булката и младоженеца. Дали на столчето, или на самата чаша – няма значение. Може също да поискате, вместо имената, да се напише датата на сватбата Ви, а защо не и двете. Почти всеки сватбен магазин предлага подобни персонализирани чаши, така че спокойно може да попитате за такива.

Чаши, чиито столчета представляват прегърнати булка и младоженец. Това също е уникално предложение.
А защо не, чаши с Ваша обща снимка? Навсякъде, където предлагат персонализация на чаши, ще могат да Ви свършат работа.

bulpress tv

Чаши с изобразени сърца, халки, гълъбчета, и какво ли още не, всичко говорещо за любовта между двама Ви, ще намерите във всяка сватбена агенция. И всяка една от тези чаши е красива по своему. Когато си изберете чаши, по-важното е, че това са именно Вашите чаши, и поради тази причина, едва ли някъде по света, има по-красиви от тях.

Всъщност, не е толкова важно какви ще са чашите. По-важно е на Вас да ви харесват, Вие да се чувствате добре на сватбата си, и да бъдете най-щастливата двойка след нея.

Източник: статии.com

Виж още публикации на bultimes



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от Любопитно

Как се яде мед

Как се яде мед

По 2-3 чаени лъжички на ден са достатъчни От незапомнени времена медът
Отидете горе