Петко Асенов: Прокуратурата и МВР ще вземат ли мерки за купуването и продаването на гласове?

в България

Вижте видеото на Петко Асенов, което е публикувал на стената си!

Здравейте приятели, здравейте! Искам да направя обръщение аз като вицепрезидент на Световната ромска организация и като главен комисар на ромите в България искам да се обърна към главният прокурор и към министъра на вътрешните работи Младен Маринов! Знаеме, че идват избори през тази година, знаеме, че нашите ромски махали всички партии използват точно ромите тогава когато трябва да се гласува и така нататък. Виждаме, че лидери и тартори, които са в чужбина вече започнаха да идват в България, започнаха вече да обикалят централи на партиите.Виждаме тук и в интернет пространството, че вече някои излизат и предлагат дори казват, че имат по 500, по 1000, 2000 гласове, разполагат! Виждаме, че това, което става сега това се прави от много години и незнам, но това нещо трябва да се пресече и мисля, че министърът на вътрешните работи Младен Маринов заедно с главна прокуратура ще вземат мерки, защото не може, не е нормално в нашите ромски махали да гласуват за разни патриоти, войводи и така нататък!

 

Тези, които са в основата с бутането на къщите в България и те да им гласуват! Не може някой, който говори толкова нагло срещу циганите, срещу ромите и те да гласуват за него! Видяхме тези, които бяха на Войводиново, всички тези са гласували за патриотите там! Ние знаем, че тези организации, които наскоро насаждат и партии, които разсаждат най-голямата етническа омраза и като започват с техните изявления в медиите „България се циганизира“, „Не може една етническа общност да рекетира обществото“, „Циганското население не желае да работи и върши престъпления“, ‚Цигански терор над българските граждани“, „Искат да прогонват циганската общност“, „Създаване на доброволни отряди“ сега в новата концепция, която е програма и искат сега по селата да направят нещо като отряди! Добре, хубаво, чудесно! Казват, че повечето от тях са мързеливи, престъпници и дори и терористи, сигурно е така! Казват, че „трябва да изчезнем“ и другото нещо, което казват е, че сме „социални паразити“! Крадем, изнасилваме, убиваме!

 

Повече от по-голямата част от българите казват, че „не желаят да живеят с нас“!

 

Крадем, изнасилваме и медиите насаждат голяма омраза, че вече просто не знаем тези медии за какво работят? „Циганите не си плащат тока, водата“! Еми, да дойдат и да покажем, че си плащаме тока, водата и във Факултета и така имаше един мисля, че Румен Петков, които каза, че „във Факултета никой не си плаща тока и водата“! Еми, да дойде, да дойде и да види как хората си плащат тока, водата и така нататък!

Насажда се страшно много голяма омраза! Еми добре, ще търпим ли още това, което става все в България?

 

Искам министъра да вземе и отношение във връзка с това, защото голяма част от тия тартори ли са, какви ли са лидери, които идват сега в България и обикалят разни централи да вземат мерки, защото не може всичко това, което го казах досега и тези хора да гласуват за тях – за патриоти, за Атака и така нататък, и воеводи! Затова аз се обръщам към главният прокурор да се вземат мерки срещу тези наши тартори – кои са те? Говорят тук, че не искат да се интегрират!

bulpress tv

 

И как да не искаме да се интегрираме? Всеки един от нас иска да се интегрира, всеки! Няма човек, който не съм виждал, да не иска да работи! Всеки иска да си плаща наема, да си направи къщичка, всеки иска неговото дете да живее добре и така нататък!

Ние знам, защото тази концепция, която е на Каракачанов и тази програма ще запали сигурно огъня! Нека, щом искат!

 

Както каза онзи ден главният мюфтия „България може да се превърне във второ Косово“! Значи щом го е казал може това да стане, незнам! Но приятели искам едно нещо да Ви кажа, защото тази програма, която е приета на първо четене сигурно ще мине и на второ четене, незнам, но тази програма трябва да се спре и министър-председател трябва да излезе и да каже СТОП! Как онзи ден съпругата на вицепремиера Томислав Дончев излезе толкова нагло и да каже, че „в Габрово не трябва да има нито един циганин“?

 

На вицепремиера Томислав Дончев жена му! Значи тук вече не говорим, а говорим за открит Фашизъм! Този, който не иска да живее с един етнос, а виждаме, че те са приятели с една организация „Амалибе“ семейни незнам дали е така, които са усвоили най-много пари в България за ромите и тази жена каза, че „в Габрово нито един циганин не трябва да остане“ и ром! Защо онзи ден когато стана европейски шампион по вдигане на тежести, защо всички медии писаха, че се е завърнал в Родината си?

 

Е как до вчера не сме имали Родина, а сега пишат, че той се е завърнал в Родината си понеже е станал европейски шампион! Предложили са му на това момче 50 000 евро за да остане там, но момчето отказа! Аз съм сигурен, че ако беше българин и ако му бяха предложили тази сума той щеше да остане там и да се състезава за тази държава. Но ето, че нашето ромче избра България, защото е негова Родина действително както е неговата така и моя и така нататък и на много наши приятели роми!

 

Ето виждате ли? Но аз искам да благодаря на министъра на вътрешните работи Младен Маринов, защото той взе адекватни мерки както в Габрово така и сега в Стара Загора!

Но тази кметица там на Габрово, тази жена трябва да си подава оставката веднага на момента и да изчезне! Незнам колко мандата е там, но тази жена трябва да си подава оставката моментално!

 

Приятели виждаме, че в България разни расистки от нали откровено излизат и казват, че „ромите трябва да изчезнат“ и така нататък, крайно са настроени! Искат да ни делят българи и роми, да се запали огънят между роми и българи в тая държава, но мисля, че няма да успеят!

 

Няма да успеят, защото ние от векове живеем тук и сега за тези, които са изчезнали, които са в чужбина между 2 милиона голям част не искат да се връщат в България, но ето че сега идват изборите и как се казва сега изборен туризъм и ето, че тези тартори почнаха да дойда за ромските, за българските и започват офертите!

 

 

Аз ви гарантирам приятели, защото като главен комисар на ромите вземем мерки и взимаме мерки нито един глас да не отива в тези патриоти ли са, войводи ли са, какви ли са, защото не може всичко това, което правят в България и отново да гласуваме за тях! Аз да искам да вляза в политиката и няма да го направя скоро време, не искам да се кандидатирам никъде и няма да го направя! Когато му дойде времето, както се казва! Но приятели, умолявам Ви, там по места тези тартори трябва да се сложат на място, да се вземат мерки и заедно да работим приятели! Така, че аз вярвам, че това, което ние го казваме заедно с прокуратура и полиция, и всички служби да вземем мерки срещу купуването и продаването на ромските гласове! Благодаря Ви! Успешен ден Ви пожелавам!

Петко Асенов

Ние от bultimes  даваме трибуна на всички гледни точки!

Оценките ги давате Вие!

Ваши са постъпките, Ваши са делата! Не трябва да позволяваме емоциите да надделяват!

Истината е, че кръвта не се измива с кръв и мъстта поражда само мъст!

Не давайте воля на гнева, не давайте да се търгува с гласове!

Не давайте воля на езика на омразата!

Ние от bultimes публикуваме Фейсбук съдържание на основание т. 2.4 от Statement of Rights and Responsibilities на Фейсбук: ”Когато публикуваш съдържание или информация, използвайки настройката “публично”, това означава, че позволяваш на всеки, включително и на лица извън Фейсбук, достъпа до и употребата на тази информация, както и да я свързват с теб (например с твоето име и профилна снимка).

Виж още публикации на bultimes



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

Отидете горе