Оптимизация на грабежа

в България

Оптимизация на грабежа

Вижте в какво са най-добри управляващите – оптимизация на грабежа! Ако има нещо, което се развива в страната ни то е само оптимизацията в ограбването на хората и държавното имущество. Някога комунистите крадяха от държавното, а днес народът е ограбван след като съсипаха държавното. Бедността на нацията е следствие на всички тези така наречени мерки, които се налагат от правителството на Борисов 1, 2, 3 и неговите коалиционни партньори.

Държавата била лош стопанин е една голяма лъжа. Дания, Норвегия, Швеция и Финландия са скандинавски държави, в които държавата е собственик на над 80% ЗАЩО ВЪВ ФИНЛАНДИЯ ИМА ПЕНСИИ ПО €4000 ТОГАВА??? Защо в някой скандинавски държави имат 48 евро работна ставка на част, а у нас протестират за извънреден нощен труд по едно евро на осем часа? И така истината е, че ГЕРБ еволюираха в наглост и това с оставките е само театър и не се променят практиките, а само лицата и фасадите. Грабежа продължава, а народа плаща и страда.

Държавата не е лош стопанин, а стопаните на държавата са лоши.

С различни трикове обаче се повишават начините за събираемост на такси и глоби, с различни наредби се повишават цените на ток, вода и парно и съпътстващите ги стоки и услуги, а доходите остават ниски граничещи с мизерни. Спират се месечни винетки, няма и седмични в сезона на трансфер на зърнени култури, няма и електронни винетки, Тол системата не работи – поредният грабеж на транспортният сектор, който по заръка на Бойко трябва да бъде унищожен, а иначе Франция си защитава своите превозвачи.

Така еволюцията на грабежът е факт и я виждаме във всяка една област. Хората ги няма, а хазната трябва да се пълни. Хората са бедни, а държавната хазна трябва да се напълни за да могат да се усвояват средства. Населението намалява, а държавната администрация, която го обслужва се увеличава. Нови агенции, нови ведомства се създават и в тях се складират още верни гласоподаватели за ГЕРБ добре платени с държавни пари.

А народът си мълчи и си трае докато Бойко футбол, тенис и със съдбите на народа си играе. Едно можем да им признаем, че се усъвършенстват и стават все по-добри и измислят все повече начини за грабеж, защото тях ги интересуват резултатите – финансовите резултати е за качеството на живот на нацията, а не големината на потребителската кошница като тях ги интересува само техните джобове и по трупове ходят, но за пари е така.



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

bulpress tv

Последни от България

Отидете горе