Мая Манолов говори за мерки за мръсният въздух, а Фандъкова с мерки срещу хората!

в България

Мая Манолов говори за мерки за мръсният въздух, а Фандъкова с мерки срещу хората!


Фандъкова днес е на среща с НПО-та и лекари, които говорят за проблем с чистият въздух в София.
Истината е, че истинската борба не е за чистият въздух, а срещу тези, които го замърсяват. Сега някой може ли да каже колко въздух замърсяват няколко печки в няколко гета и колко въздух замърсяват няколко завода или няколко тецове?

Но борбата е срещу хората, който гласуваха за Фандъкова и днес когато Мая Манолова изнесе резултатите, че за Фандъкова гласуваха гетата, сега Фандъкова започна от там. Ние не казваме дали гетата са най-големият замърсител през зимата, но не сме сигурни, че моделът е правилен.

И докато на територията на област София има заводи, които горят тонове боклуци на ден някак си Фандъкова и екипът и за пореден път отчитат действия пред Европа. Мая Манолова говори за чистият въздух и Витоша докато Фандъкова говори за гетата. Да ви е честита новата стара кметица! Дишайте свободно частици дребни или едри, всички те са като ГЕРБ вредни!

Надяваме се, че сме Ви били полезни!

Виж повече на : bultimes.net



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

bulpress tv

Последни от България

Отидете горе