Манолова: Трябва мораториум за цената на водата!

в България

Манолова: Трябва мораториум за цената на водата!


Мая Манолова заяви, че трябва мораториум за цената на водата! Цената на водата трябва да се обвържи с качеството на продукта, с качеството на водата. Не е нормално водата да изтича по улиците, а хората да я плащат. Повече от година екипът на Мая Манолова следи и алармира институциите за проблемите с водата!

Виждали сме я преди година и половина в Шумен, вижда сме я в Търговище и Перник там на язовир Студена и на Язовир Тича, но да отидеш на място, на терен и да се запознаеш с проблема, да го видиш с очите си, да чуеш хората и да проследиш хронологията на проблема там на място при общинските съвети и областната управа, да анализираш и да проверяваш, да изискваш да се спазва закона и стотици документи като да входираш обемен труд за който никой няма да научи, никой, защото правителството няма да позволи Мая Манолова да покаже как в престъпен сговор се краде, как се манипулират данни и числа, как се сформира незаконно цена, да за тази цена става дума, която вие плащате, вие, който пиете най-мръсната вода на най-високата цена!

Гражданската инициатива „Изправи се“ България има за цел да бъде до хората, но и хората трябва да бъдат до тях, защото Мая Манолова и екипът и го правят за хората и да бъдем честни тя не пие от водата на Шумен, Перник и Търговище и те не са гласували за нея за кметските избори в София като не става дума за популизъм, а за проблем, който трябва да бъде решен и престъпният модел трябва да бъде променен.

Стъпка по стъпка, град след град всеки проблем си намира решението и моделът ще се промени и цената ще падне, а хората ще извоюват своята битка! Да се изправим заедно и да бъдем гражданско общество, което е готово да се бори за по-добро качество на живот. Това, което си отвоюваме, това ще имаме! Време е за нова алтернатива на управление в страната и ние сме длъжни да се изправим!


Виж още публикации на bultimes



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

bulpress tv

Последни от България

Отидете горе